Børnefoto

Børnefoto er bare noget af det jeg synes er sjovest, selvom jeg/vi konkret aldrig kan vide hvor godt det kommer til at gå 🙂

Oftest får vi som reglen en masse gode skud, så der er noget at vælge imellem men, hos mig er det faktisk ikke så vigtigt faktisk – for så prøver vi bare igen en anden dag, og det koster ikke ekstra.

Der kan være mange grunde til at børnene ikke lige er indstillet på at posere med de udtryk som forældrene ellers havde ønsket sig. Jeg er en pædagog der fotograferer ved siden af mit arbejde, og er derfor ALTID på børnenes side, for jeg ved de samarbejder ALT det bedste de kan hver gang, men det er faktisk meget at forlange af børn – at skulle være frisk, sød, smilende osv foran en som mig, som barnet måske aldrig har mødt før.

Derfor afsætter jeg altid to timer til alle fotograferinger med jer jeg ikke har mødt før, men når først vi kender hinanden kan i sagtens booke en time og der vil det oftest også være nok til at komme i gang med at tage de gode billeder. Mange kunder der kommer igen, vælger dog ofte igen at bruge de to timer – og det nyder jeg for det er SÅ hyggeligt, når jeg efterhånden kender familien så godt at jeg er den børnene kommer over til, for at få sko og jakken på inden de skal gå 🙂

Nadja_Broholm-20151117-9061_web

Jeg har et hyggeligt studie med alt i udstyr, som jeg nyder at bruge, men hvis vejret overhovedet er til det vil jeg altid forsøge at overtale dig til at vi finder et sted udendørs – gerne et sted der har betydning for dig. Jeg kører også gerne ud til dig hvor du bor, men ring eller skriv så tager vi en snak om det. Jeg har også en masse ideer til steder vi ku tage hen, afhængigt af hvilken type fotografering der er tale om.

Ofte mødes vi blot der hvor vi har aftalt, og ser hvad der sker, børn har det med at vise vejen, men jeg har også masser af rekvisitter jeg kan tage med som ekstra krydderi, hvis du er til det. Andre billeder opstår helt af sig selv i leg eller når barnet udforsker verden.

Lone_Skafte-20160510-8747_webbarnet udforsker verden.Bianca_P_Jefsen-20160607-1062_web13063396_778299558938690_2739408657440542243_o

Jeg bruger ofte anlægget i Holstebro, men vil også gerne ud og se hvor du bor – i din egen have, favoritlegepladsen, den sø i plejer at gå tur ved, eller et helt andet sted 🙂Lisbeth_V_Lauridsen-20160503-7699_web

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *